Etusivu

Toiminta

Vironniemen päiväkodin kannatusyhdistys, eli Virtsun Kantsulla on ollut aina aktivisen rooli päiväkodin toimintaperiaatteiden luomisessa. Yhdistyksen jäseniä ovat kaikki Virtusalaiset ja muut sen toiminnasta kiinnostuneet: lapset, vanhemmat, isovanhemmat, serkut, naapurit, henkilökunta, ja kaikki varhaiskasvatuksen laadusta kiinnostuneet.

Yhdistys helpottaa asioiden hoitamista, joissa tarvitaan ”virallisuutta”. Yhdistys voi hakea apurahoja, tehdä talkootyötä ja edustaa. Yhdistys voi järjestää myös ulkopuolisille tarkoitettuja tilaisuuksia ja näyttelyitä. Yhdistys voi kustantaa esitteitä ja tukea rahallisesti erilaisia hankkeita. Näin vironniemeläisiä periaatteita – yhteistoimintaa, yhteisvastuuta ja tietenkin yhteistä ilon pitoa- voidaan esitellä laajemminkin.

Projektimme ovat esim:
Viesti lehti.
LeiriKoulu.
Virtsun Tarinatelta.
Kenkävaahto kuoro.
Bookworm (2015).
Me yhdessä (2016-2017).
Virtsun Kantsu verkkokauppa, .
ja muut kivat juttut.

Uskomme, että yhdessä opimme itsestä ja maailmasta. Yhdessä myös kehitämme taitoja ja hankimme tietoja, jotka vievat meitä elämässämme eteenpäin. Kaikki mita teeme on pohjalta Virtsun kasvatus ja opetussunnitelma. Jos haluat tietää enemmän Virtsun toimintaperiaatteista voit lukea Virtsun kasvatus ja opetussunnitelman eli VASUn (PDF) ja tuttustu ala oleviin tärkeisiin sanoihin :).

Tervetuloa kehittäämään Virtsua! Ota rohkeasti yhteyttä (vironniemenkannatusyhdistys[at]gmail.com)

avainasioita

Me yhdessä

kauppa

Me yhdessä on meidän yhtenien dokumentointi projekti (2016-2017)