Etusivu

Uudet sivut

Vironniemessä on tapahtunut monenlaista muutosta ja myös kantsun toiminta hakee muotoaan. Vironniemen nettisivut ovat olleet pitkään hieman puolitehoilla, mutta nyt jos koskaan on loistava aika korjata tilanne ja saattaa nämä sivut asianmukaiseen kuntoon. Sivuille on tarkoitus kerätä kaikenlaista virtsuun liittyvää materiaalia, kuvia ja kirjoituksia. Tämä virtsunblogi onkin toivottavasti paikka, jossa monet pääsevät ilmaisemaan tuntemuksiaan ja ajatuksiaan virtsusta ja siihen liittyvistä asioista.

Nyt kun sivujen rakenne alkaa olla tehty ja melkein kaikki vanhat tiedot on tänne saatu siirrettyä, on aika ruveta luomaan sisältöä. Tätä varten tarvitaan kaikilta kiinnostuneilta osallistumista. Oli sitten kyse kirjoittamisesta, vanhojen kuvien esiin kaivamisesta tai erilaisien kokonaisuuksien suunnittelusta, liikaa osallistujia ei tässä projektissa ole. Kantsun sivut voisivat parhaimmillaan esitellä virtsun monipuolisuuden ja historian niin kirjoituksin, kuvin kuin videoin.

Projekti olisi hyvä saada kunnolla käyntiin vielä tässä kevään aikana ja syksyllä sitten miettiä miten tätä viedään eteenpäin. Sivujen julkaisuohjelmistona on WordPress, joka on erittäin yksinkertainen mutta monipuolinen ohjelmisto. Toivottavasti sivustolle saadaan mahdollisimman monipuolinen ja osaava toimitus. Oma roolini tässä on hankkeen käyntiin saattaminen ja tekniikan toteuttaminen. Ensi vuoden aikana sivujen toimitus pitää kuitenkin saada muihin käsiin.

Lähettäkää kuvia, tekstejä tai ideoita sivujen osoitteeseen vironniemi@gmail.com

Tehdään näistä Vironniemen ansaitsemat sivut,

Kalle Hakkola

01.05.2014

Me yhdessä

kauppa

Me yhdessä on meidän yhtenien dokumentointi projekti (2016-2017)